12 Ekim 2014 Pazar

HADİ UYANMA DA GÖRELİM

Uykucuların, adında anlayacağınız gibi en büyük sorunları sabah yataktan bir türlü kalkamamaları. Çoğu zaman alarmı kapatıp uykularına devam eden uykucuları, yataklarından anında kaldırmayı bir tarafa bırakın, tamamen uykularını açacak saatler üretilmeye başlandı. Tabiri caizse başında top atsalar uyanmaz tabirine yakışan uykucuları dahi yataklarından hemen kaldıracak saat çözümleri de yok değil. İşte sizler için derlediğim saatler;


Bu saati susturabilmeniz için şifre kombinasyonunu doğru girmiş olmanız gerekiyor. Ne varki bunda diyorsanız asıl sorun şimdi geliyor. Şifre paneli diğer odada durmak zorunda.
Çalar saatiniz size hem egzersiz yaptırıyor hem de uyanmanızı kesin olarak sağlıyor. Çünkü bu çalar saat ile uyanmak istiyorsanız, saati 30 kere indirip kaldırmanız gerekmekte.

Çok zengin değilseniz kesin uyanacağınız bir saat. Çünkü eğer kalkmazsanız paranız parçalara ayrılıyor. Saatten bile pahalı bir fatura ödemek istemiyorsanız bizce hemen uyanmalısınız.

IQ'nuza güvenmiyorsanız bu saati kurmayın çünkü saat size her sabah bir IQ sorusu sorarak cevaplamanızı istiyor.

Kahve Zamanı; bu saat sizi her sabah mükemmel bir kahve kokusu ile uyandırıyor, elbette bir kahve tutkunuysanız. Ancak yataktan kalktığınızda hazır bir kahveniz olmaması sizin moralinizi bozabilir gibi gözüküyor.

Kaynak; http://blog.saatbox.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder